Babagan awake dhewe

Yiwu Hanying Saben Co., Ltd.  dumunung ing Yiwu City, Provinsi Zhejiang, China, near paling gedhé ing donya pasar komoditas cilik (Yiwu International Commodity Market). Han Ying iku sawijining perusahaan produksi basis industri terpadu. wilayah produksi utama spesialis ing produk ngecor injeksi kalebu kothak panyimpenan pawon, kothak panyimpenan jedhing lan kothak panyimpenan Kosmetik. Tlatah liya fokus ing aksesoris cilik kalebu Kunci kreatif lan resins Creative Kerajinan, silikon Creative cilik tas tas cilik, perusahaan wis 30 gedhe-ukuran peralatan injeksi ngecor lan sawetara cilik garis produksi aksesoris. kapasitas produksi bisa ketemu pedagang domestik lan internasional ukuran, importers lan eksportir, rentengan supermarket, perusahaan e-commerce, lan kumpulan perdagangan. Kanthi chain offline lan e-commerce sumber diwasa profesional, ing sepuluh taun kepungkur, Han Ying wis lestarekake klompok tim pembangunan inti lan desain. Pangembangan produk adhedhasar data riset pasar, kanggo menehi panuku karo produk dikarepake kanggo ketemu pasar. Ing tartamtu, Hanying wis pangerten apik saka produk saka domestik kanggo platform e-commerce global (kayata B2B lan B2C platform), fokus ing kabutuhan jaman data amba, kita bakal terus-terusan innovates lan sedaya barang lan sistem layanan adhedhasar data pasar. iku liwat, saiki lan mangsa Han Ying efforts dadi arah.

7cc1c571
13c968a11


Tampilan Online Chat!